Πολύ υψηλά τα έξοδα των Ελλήνων σε καύσιμα.

Πολύ υψηλά τα έξοδα των Ελλήνων σε καύσιμα.

Από πότε υπάρχουν τα ηλεκτρικά πατίνια; Ανάγνωση Πολύ υψηλά τα έξοδα των Ελλήνων σε καύσιμα. 2 λεπτά
Η Ελλάδα ξοδεύει περισσότερα χρήματα για καύσιμα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Το Confused.com, ιστότοπος γνωστός για σύγκριση ασφαλίσεων, αναφέρει ότι οι οδηγοί στην Ελλάδα ξοδεύουν κατά μέσο όρο το 13,13% του ετήσιου εισοδήματός τους για καύσιμα κάθε χρόνο. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών χωρών που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της πρόσφατης έρευνας της Confused.com για τις ετήσιες δαπάνες καυσίμων των οδηγών στην Ευρώπη

Πρόσφατη μελέτη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης δείχνει ότι εν μέρη αυτό οφείλεται στη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της τιμής που πληρώνει η χώρα τους για τα καύσιμα σε σύγκριση με τον μέσο όρο των άλλων χωρών. Το κύριο βάρος αυτής της επιβάρυνσης έχει πέσει στους ώμους των ατόμων με χαμηλά εισοδήματα, καθώς και σε επαγγελματικούς τομείς της αστικής συγκοινωνίας, ντελίβερι κλπ.

Εναλλακτικές λύσεις, ανανεώσιμες πηγές.

Πολλοί πολιτικοί και περιβαλλοντικοί ηγέτες συμφωνούν ότι οδεύουμε προς μια τέλεια καταιγίδα κλιματικής αλλαγής και εξάντλησης των πόρων.

Σε μια εποχή αυξανόμενων τιμών καυσίμων και περιβαλλοντικών ανησυχιών, η χρήση εναλλακτικών καυσίμων αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για τις οικονομίες του κόσμου.

Αυτό δεν ισχύει λιγότερο στην Ελλάδα από οπουδήποτε αλλού. Με τη μεγάλη εξάρτησή της από τα εισαγόμενα πετρελαιοειδή και την αυξανόμενη ζήτηση ενέργειας από τον πληθυσμό της, η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς να βρει τρόπους να μειώσει την εξάρτησή της από τα ορυκτά καύσιμα.

Εξοικονόμηση και αλλαγή

Η εξοικονόμηση καυσίμων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσετε τις δαπάνες σας για καύσιμα. Ακολουθούν μερικοί εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε βενζίνη:

-Να διατηρείτε τα ελαστικά σας σωστά φουσκωμένα.

-Αποφύγετε τις απότομες εκκινήσεις και την νευρική οδήγηση

-Αποφύγετε το περιττό ρελαντί

-Περπατήστε λίγο παραπάνω, θα σας κάνει καλό

-Κινηθείτε ηλεκτρικά

Αν ψάχνετε για κάτι πιο πρακτικό, αλλά και αρκετά διασκεδαστικό για να κυκλοφορείτε στην πόλη, τότε ίσως το ηλεκτρικό πατίνι Sharp KS1 είναι ακριβώς για εσάς! 0.10€ κόστος φόρτισης για να διανύσετε 25 χλμ απόσταση .Δεν ξεχνάμε το κράνος κατά την μετακίνηση .